kouzlit

Säkert.

Publicerad 2008-08-31 01:53:21 i

Hej.
Att skriva istället för att säga, är säkrare, tycker jag. Man slipper stå öga mot öga och säga det man ska, man slipper yttra orden verbalt. Man slipper det jobbiga med reaktionen efteråt, efter att man sagt det. Grejen är att jag borde säga det direkt till dig, inte genom att skriva. Det blir äkta då. Mer äkta.
Men fortfarande, det är säkrare att skriva. Då kan man ångra sig snabbare, då hinner jag tänka på vad jag ska säga...eh..skriva. Då hinner jag tänka när jag ska skriva det. Jag får planera det, bestämma själv. Inget kommer ivägen. Jag har alltid tid till att hinna.
Men hur förklarar man för någon? Säger man det bara, rakt ut? Eller.... glider in det lite försiktigt eller elegant? Jag har inte gjort det förut, det var inte jag som sa det förra gången, det var han. 
De orden som jag fruktar, vill jag själv säga till Dig. Jag får fortsätta fundera. Jag får fortsätta tänka, på om jag verkligen har rätt. Om det verkligen är såhär jag känner. Men jag tror verkligen att det är så, för ja... jag gillar dig, ganska mycket. Väldigt mycket.

Puss.





Jag är, är jag, jag är inte gjord av sten

Om

Min profilbild

Kouzlit

Musik, katter, komik, kreativitet, stora och mysiga kläder, fluffiga strumpor..... Jepp.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela